Babies Blink
Friday, 25 September 2015 • 8:55 pm • 0 comments
Bismillahirahmanirahhim. 
Hai gais, dah lama Asma tak menulis blog sejak jadi form5 ni.
Yelah busy dgn SPM la katakan. hiks.
Okay straight to the point, nampak kan tajuk kita today ?
How to bezakan yang original dengan palsu.
Senang je. 
Pastikan ada hologram ni.


Seriously ni ori.

Sapa2 yg dah pakai tu, memang memula pakai muka rasa gatal2 , merah2 sbb
dia nak mcm detoks muka kita bekas pakai skincare lama2.

yang menggelupas tu jangan risau, sekejap je. 2-3 hari tu dia okay balik. pastu ada keluar 
jerawat 2-3 biji tu, tayah risau sgt. mcm Asma ckp dia nak detoks kan balik muka kita.


beli dekat dealer yang boleh dipercayai tau. jangan main bedal beli je.
Kalau yang taktahu nak beli kat mana. meh Asma nk promote satu ig ni.

Instagram : kcolly_rm85_bvrc_rm33_freepos
Whatsapp : +60199776383 (Kak Faa)

Dont worry, kak ni bagi layanan yg seriously superb super duper awesome 
even kita tanya tpi tak beli. hehehe. 
and 1 more, kak ni jual semua brg ori2.  Asma dah check.


Okay ? Selamat membeli ^^

OLDNEW
This Owner ♥
Click here


Welcome



Ola ! Please respect in my world.Harsh words are not allow.Follow me ? Up to you :)
Mood : Exhausting
Status :Journey as a senior for SPM2015 ♥

Chatting here ♥
Leave your footprint here


My Past ♥
Thanks for stalking :)

Old Memories


Credits ♥
A big clap for me and them ^^

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: AsmaaRostaaa

Thanks :)