Long time no see
Monday, 17 November 2014 • 12:45 am • 0 comments

Hai korang. Aku rindu gila dgn blog ni tapi aku dh ubah ke blogskin.
Bytheway, dah lama aku tak terjebak dgn dunia blogging ni. Rindu gila.
Tapi sekarang aku dah form4. Next year, aku dgn member yg #batch98 
akan berjuang dlm dewan demi #SPM2015. Cewah ayat baqhiang. Btw,
Wish all of us luck. Aku harap kali ni aku tak kecewakan mama dgn ayah

aku. Apapun, aku taktahu apa aku nk tulis lagi. So, aku bedal je lah apa
yang tersirat tersurat terlalu dalam otak aku ni. Hbih ayat aku keluar kan -.-"
Mentanglah kembar ambil kelas sastera. Cerita psl aliran. Aku ambil aliran
sains tulen. Kalau takboleh bawa tu, memang die ah. Tapi aku ambil pun
sbb ikut kata family aku. Aku just nak appreciate jasa kedua-dua ibubapa

aku je. Sbb ni je yg aku mampu buat pun, just ikut je apa yg diorg ckp.
Demi jaga hati kan. Semua benda aku buat je. In sha Allah. Aku syg
family aku. So, korg please appreciate them before they gone.
Aku pun nsihatkan diri sendiri jugak. Well, sampai di sini je lah aku menulis.
Gdbye.

NEW
This Owner ♥
Click here


Welcome



Ola ! Please respect in my world.Harsh words are not allow.Follow me ? Up to you :)
Mood : Exhausting
Status :Journey as a senior for SPM2015 ♥

Chatting here ♥
Leave your footprint here


My Past ♥
Thanks for stalking :)

Old Memories


Credits ♥
A big clap for me and them ^^

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: AsmaaRostaaa

Thanks :)