Finally
Wednesday, 19 November 2014 • 1:46 am • 0 comments

Alhamdulillah. Setelah 2 malam bermain coding coding bagai ni.
Cari music box dgn main code dia. Pfftt. Dah berkurun tak main
code ni. Tapi best jugak. Hahaha. Tpi mcm tak perfect jer lagi ni.
Tpi nk kne unprivate jugak lah kn. Ade lah bdk ngade ni sorang nk tgk.

Harapkan blogskin org je aku gune pun. Hahaha. Tpi lps ni nk tukar lagi ni.
Header dgn background rasenye. Well, mnusia mna nk pernah puas kan ?

Everything dia nk perfectHaihhWhatever lah. English aku pun tunggang langgang.
Hahaha. Sorry guys, sekurangnya aku improve lah jgak kn. Mende pe lah aku mengarut ni.

Padahal taktau nk taip ape. Hahaha. Well, mood mlmni biasa lah. Just rindukan someone.
 Hahaha. Hummph. Sakit kepala ngadap si notebook ni tetiap hari. Dah taktau nk cakap ape. 

Mcm biasa. Aku bedal je lah ape yg terlintas dalam kepala otak ni. Dahh. 
Mlas nk taip dah. Hahaha. Setakat ni jadi lah.
Mornight ^^

OLDNEW
This Owner ♥
Click here


Welcome



Ola ! Please respect in my world.Harsh words are not allow.Follow me ? Up to you :)
Mood : Exhausting
Status :Journey as a senior for SPM2015 ♥

Chatting here ♥
Leave your footprint here


My Past ♥
Thanks for stalking :)

Old Memories


Credits ♥
A big clap for me and them ^^

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: AsmaaRostaaa

Thanks :)